КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ И СОВЕТИ

На нашиот сајт можете да се информирате за сите релевантни теми и занимливости од светот на аудиологијата.Благодарејќи на долгогодишната работа и експертиза,нашиот тим на специјалисти несебично го дели знаењето во врска со компликациите и видовите на оштетување на слух,функцирањето и правилното одржување на слушни апарати,како и процедурите за превенција и лечење на симптомите на заболувања на слухот.

Како компанија која веќе долги години во регионот ја носи титулата лидер во областа на аудиологијата и аудиолошката опрема,посебно внимание посветуваме на друштвената одговорност-а се за нашите активности ,совети и доприноси можете да прочитате во нашите блогови!

ЗАКАЖЕТЕ ЈА ОВАА УСЛУГА!