СЛУШНИ АПАРАТИ СКОПЈЕ

Ако Ве интересираат квалитетни слушни апарати, Скопје е локација на која ќе ги пронајдете нашите преставништва и можете да купите уреди од последна генерација. Посетете не и во пријатна атмосфера направете преглед и одберете апарати по Ваша мерка!

СЛУШНИ АПАРАТИ СКОПЈЕ-ПРОНАЈДЕТЕ ГО НАЈБЛИСКОТО ПРЕСТАВНИШТВО

Во Скопје се наоѓаат две преставништва на Аудитива, па така до нив можете да дојдете од секој дел на градот. Во пријатна атмосфера во центарот на Скопје на ул.Мајка Тереза бр.7 и на ул. Крсте Мисирков бр.4 Бит Пазар ќе Ве пречекаат љубезни и професинални вработени. Кај нас ќе добиете одговори на сите Ваши прашања и помош при изборот на слушни апарати по Ваша мерка!

Аудитива веќе преку 15 години на македонскиот пазар носи иновативни апарати и пружа квалитетни услуги на своите клиенти. Уверете се во нашата професионалност и посетете не во за Вас најблиската локација во Скопје.