ИЗБОР И ПРОБА НА СЛУШНИ АПАРАТИ

!Оваа услуга можете да ја реализирате во секое преставништво на Аудитива ДОО

Секое преставништво на Аудитива нуди услуга за изработка на слушни апарати според индивидуалните пропорции и димензии на Вашето уво. Во пријатна атмосфера, со претходна стручна консултација со нашиот тим, можете да одберете и целосно бесплатно да ги пробате сите модели на слушни апарати од реномираниот дански бренд Oticon.

Закажете го Вашиот термин лично или на бројот 02306 18 06

ЗАКАЖЕТЕ ЈА ОВАА УСЛУГА!