СЛУШНИ АПАРАТИ - АУДИТИВА

КУЌА НА ДОБРИОТ СЛУХ

Дали некогаш сметате дека добро слушате,но во потполност не ги разбирате зборовите
кои соговорникот ги изговара?

Можеби на Вас ви е потребен слушен апарат.  Оваа ситуација може да му се случи на секој од Нас т.е потребни ни се иновативни и квалитетни слушни апарати кои помагаат да се вратиме во секојдневните животни текови.

ЗАКАЖЕТЕ ЈА ОВАА УСЛУГА!

  Pocetna stranica

  ТРИ ЧЕКОРИ ДО ПОДОБАР СЛУХ

  Group 27
  1. ПОБАРАЈТЕ НÈ

  Побарајте нѐ на 02 306 18 06 за контакт со личен Консултант за слух. Ќе добиете основни информации и можете да закажете термин за БЕСПЛАТНА ПРОВЕРКА НА СЛУХОТ.

  Group 31
  ПОСЕТЕТЕ НÈ

  Следен чекор е да го посетите нашето најблиско претставништво, каде што нашите искусни дефектолози на брз и едноставен начин ќе Ви го проверат Вашиот слух.

  Group 32
  3. ПОДОБАР СЛУХ

  После проверката на слухот,нашиот дефектолог ке Ви ги објасни Вашите резултати, и врз основа на состојбата на Вашиот слух,индивидуалните потреби и начинот на живот ке Ви препорача решение за подобар слух.

  ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ И ДРУГИТЕ ИСКУСТВА НА НАШИ КОРИСНИЦИ

  НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ЖИВОТОТ ДА ВИ ПОМИНЕ ВО ТИШИНА.

  Со мисија да им помогнеме на клиентите повторно јасно да слушаат и разбираат,Аудитива на македонскиот пазар носи слушни апарати со скандинавски квалитет-Oticon.Погледнете ја нашата понуда,дознајте кој слушен апарат е најдобар за Вас во пријатна атмосфера во нашите
  преставништва и со препорака од стручнаци одберете уред по Ваша мерка!!

  СЛУШНИ АПАРАТИ СО ВИСОК КВАЛИТЕТ ПО ВАША МЕРКА

  Слушни апарати се мали електронски уреди кои се носат во уво или позади него. Ги појачуваат вибрациите кои влегуваат во уво и на тој начин Ви помагаат повторно да се вклучите во секојдневните активности,подобро да ги слушате и разбирате соговорниците и
  поедноставно да комуницирате со нив.

  Не е сеедно кој слушен апарат го користите.

  За звуците кои доаѓаат до Вас да бидат чисти и јасни,важно е вашиот избор да бидат најдобри слушни апарати прилагодени за Вас.Апаратите за слух кои ги нудиме тестирани се на влага,пад,удари,вода и пот и со самото тоа даваат најдобри резултати и искуствата на
  корисниците се многу позитивни.

  Нормално,за вашите слушни апарати подолго да Ве служат,важно е добро да ги одржувате. Каналните апарати треба да се чистат на дневно ниво, а задушните слушни апарати бараат одржување на еднаш неделно.Во нашата понуда се наогаат и дезинфекциони средства кои ке Ви помогнат адекватно да го одржувате вашиот слушен апарат.

  КАКО ДА ОДБЕРЕТЕ СЛУШЕН АПАРАТ ВО СКЛАД СО ВАШИТЕ ПОТРЕБИ?

  Со Аудитива нема да Ви биде тешко да одберете соодветен слушен апарат.Нудиме голем број модели прилагодени на возрасни особи но и на нашите најмлади клиенти.

  Со бесплатната проверка на слух која можете да ја закажете и демо апаратите кои исто така можете бесплатно да ги пробате седум или повеке денови-проверка на слухот и изборот на апарат со нас нема да Ви бидат тешки.

  КАКО ДА ПРЕПОЗНАЕТЕ ДЕКА ВИ Е ПОТРЕБЕН СЛУШЕН АПАРАТ?

  Некои од првите знаци кои укажуваат на тоа дека Ви е потребен слушен апарат е тешко да го разбирате разговорот кој се одвива во бучна средина.Освен тоа, ке забележувате дека го појачувате телевизорот а од соговорниците барате да го повторат она што го кажале.

  Ако сте воочиле некои од овие знаци или сте загрижени за својот слух – не грижете се.

  Решението е блиску до Вас!

  Иновативни уреди со скандинавски квалитет се дел од нашата понуда и можете да ги одберете многу едноставно.

  КОНТАКТИРАЈТЕ ЈА АУДИТИВА И ДОЈДЕТЕ ДО РЕШЕНИЕ МНОГУ ЛЕСНО

  Аудитива веќе 15 години на македонскиот пазар носи иноватини дански слушни апарати со висок квалитет.Одговараме на барањата на клиентите и помагаме да го подобрите слухот, активно да учествувате во комуникација и во секојдневните активности без потешкотии.

  Продажбата на слушни апарати од нашата понуда бара да дојдете во некое наше претставништво за да одберете слушен апарат прилагоден за Вашите потреби.

  Нашите претставништва можете да ги пронајдете на многу локации низ Македонија и со помош на врвни стручнаци да го одредите  тепенот на оштетување на слухот,да дознаете кои се најдобри слушни апарати за Вас и да одберете најсоодветен модел.

  Контактирајте Не и уверете се во квалитетот на нашите услуги и слушни апарати!