КОНТАКТ

Тимот на Аудитива за Вас е достапен во секој момент!

Можете да не контактирате преку телефонскиот број 02/306 18 06 или да го побарате најблиското преставништво за Вас, да закажете термин, да поставите прашање и да добиете одговор кој Вие неопходен. Исто така прашање може да поставите преку поплнување на формулар online. Ве очекуваме!

Име на компанија: Аудитива ДОО

Седиште: ул.50та Дивизја бр.34-/2-35

ЕДБ: MK 4080010517239

Жиро сметка:300000003191142

Контакт e-mail: office@auditiva.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ НА ДРУШТВЕНИТЕ МРЕЖИ

Fill 1

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ