ПРОНАЈДЕТЕ ГО НАЈБЛИСКОТО ПРЕСТАВНИШТВО

Компанијата Аудитива,како генерален дистрибутер на реномираниот дански бренд Oticon,има основано 7 преставништва ширум Македонија. Во секој наш центар на располагање Ви стојат нашите стручни вработени кои со задоволство ќе одговорат на секое Ваше барање.

Наша примарна идеја е да бидеме што поблиску до секој наш клиент-затоа нашите услуги ѓи направивме достапни низ цела земја.

Сите информации за локациите и работното време на нашите центри можете да ги пронајдете во тестот подоле.