ИЗРАБОТКА НА ПРОТЕТИКА ПО МЕРКА НА ВАШЕТО УВО

!Оваа услуга ја реализира тимот од протетика на Аудитива ДОО

Изработка на протетика по мерка на Вашето уво е една од услугите на фирмата Аудитива ДОО. Во секој наш центар можете да побарате изработка на протетика за било кој модел на слушен апарат по мерка, со цел апаратот да биде комфорен и пријатен за носење. Протетиката се изработува спрема земен отисок од ушната школка и е индивидуална за секој поединец. Цената на протетика за слушен апарат зависи од тоа дали е за канален слушен апарат ITE, ITC, CIC или задушен слушен апарат. 

Исто така, во секој Аудитива центар низ Македонија имате можност, без обврски, да пробате некој од врвните слушни апарати на реномираниот бренд Oticon. 

Контактирајте го нашето претставништво и закажете го Вашиот термин лично или на бројот 02306 18 06. 

ЗАКАЖЕТЕ ЈА ОВАА УСЛУГА!