ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Дополнителна опрема за слушни апарати како заменски гумички за различни модели, филтери и цевчиња се наоѓаат во нашата богата online понуда. Нудиме проверени и квалитетни додатоци за непречено користење на Oticon моделите на слушни апарати. Погледнете ја нашата понуда и едноставно нарачајте дополнителна опрема која Ви е неопходна, а ние во краток рок ќе одговориме на Вашите барања!