Prowax miniFit (IIC,CIC i ITC, MINIRITE)

Prowax miniFit (IIC,CIC i ITC, MINIRITE)

Филтер за заштита на звучник од ушна маст за слушни апарати од типот IIC, CIC, ITC, и MINIRITE слушни апарати.

360,00 МКД / ПАРЧЕ

НАРАЧКА ЗА ПРОИЗВОД: Prowax miniFit (IIC,CIC i ITC, MINIRITE)

  ВАШАТА НАРАЧКА

  Prowax miniFit (IIC,CIC i ITC, MINIRITE) 360,00 МКД X
  1
  360,00 МКД

  Вкупно за плаќање

  СО ДДВ + ИСПОРАКА

  Се пријавувам за известувања по електронска пошта

  Напомена: Со кликнување на копчето НАРАЧАЈТЕ ГО ПРОИЗВОДОТ нарачката ќе биде направена.