ПРОВЕРКА ЗА ОШТЕТУВАЊЕ НА СЛУХОТ

!Оваа услуга можете да ја реализирате во секое преставништво на Аудитива ДОО

Доколку се сомневате дека имате оштетување на слухот, во секое преставништво на Аудитива можете да направите бесплатна проверка на слух. Повременото зуење и пиштење во ушите, неразбирањето на говорот на соговорникот и чуството на запушеност во ушите моше да бидат првите знаци за развој на одреден степен на оштетување на слухот. Нашите љубезни вработени ќе одговорат на секоја Ваш позив и ќе направат превентивен преглед.

Контактирајте го најблискиот Аудитива центар и уверете се во квалитетот на услугите и експертизата на нашиот тим – Ве очекуваме!

ЗАКАЖЕТЕ ГО ОВАА УСЛУГА!