КАРИЕРА

Компанијата Аудитива е динамично и перспективно претпријатие кое од година до година се шири и развива и поради тоа постојано сме во потрага за стручни и кавлитетни кадри.

Аудитива успешно работи од 2007 год. на пазарот на Република Македонија и регионот како лидер во областа на аудиологијата и аудиолошката опрема застапувајќи го најдобриот и најиновативен светски бренд на слушни апарати на данската компанија Oticon и дијагностичка опрема Interacoustics. Со континуирано вложување во нашите вработени и компанијата нашата малопродажна мрежа моментално има во Република Македонија 7 преставништва со тенденција на понатомошно ширење.

ДЕФЕКТОЛОГ-СУРДОАУДИОЛОГ

Скопје Конкурсот е отворен до пополнување на работните места.

-Се работи со лица со оштетен слух.
-Повеќе детали за работата и работните задачи ќе дознаете на разговор за работа.
-Можност за дополнителна едукација и долгорочна работа во сигурна фирма и пријатна средина.

 

Доколку сакате да станете дел од успешниот тим на Аудитива,Ве очекуваме да ни доставите Ваша работна биографија на e-mail адреса auditiva.mk@gmail.com или по пат на формулар кој се наоѓа подоле.

 

Напоменa:само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

Скопје Конкурсот е отворен до пополнување на работните места.

-Повеќе детали за работата и работните задачи ќе дознаете на разговор за работа.
-Можност за дополнителна едукација и долгорочна работа во сигурна фирма и пријатна средина.

 

Доколку сакате да станете дел од успешниот тим на Аудитива,Ве очекуваме да ни доставите Ваша работна биографија на e-mail адреса auditiva.mk@gmail.com или по пат на формулар кој се наоѓа подоле.

 

Напоменa:само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

ЕЛЕКТРОНИЧАР

Скопје Конкурсот е отворен до пополнување на работните места

-Изработка на врвни IN-EAR алушни апарати
-Сервис на слушни апарати
-Повеќе детали за работата и работните задачи ќе дознаете на разговор за работа.
-Можност за дополнителна едукација и долгорочна работа во сигурна фирма и пријатна средина.

 

Доколку сакате да станете дел од успешниот тим на Аудитива,Ве очекуваме да ни доставите Ваша работна биографија на e-mail адреса auditiva.mk@gmail.com или по пат на формулар кој се наоѓа подоле.

 

Напоменa:само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Пријавете се за работа преку овој формат

    ЗАКАЧЕТЕ ЈА СВОЈАТА РАБОТНА БИОГРАФИЈА (CV)

    За посакуваната позиција можете да се пријавите и преку нашата e-mail адреса auditiva.mk@gmail.com со испракање на Вашето CV.