МОДЕЛИ НА СЛУШНИ АПАРАТИ

Во претставништвата на Аудитива може да изберете различни модели на слушни апарати со потпис на реномираниот бренд Oticon, кој задоволува сечиј критериум. Во зависност од анатомијата на Вашето уво, степенот на оштетување на слух и личните афинитети, може да се одлучите за следните модели: