OPN S

Oticon Opn S е семејство на премиум слушни помагала со најмоќната технологија досега.

Velox S платформата е најновата плаформа каде што можe да слушате звуци од целото звучно поле односно 360° со јасно раздвојување на важни звуци.

ДОСТАПНИ БОИ:
OPN S OPN S
OPN S OPN S
OPN S OPN S
OPN S OPN S
OPN S OPN S
OPN S OPN S
OPN S OPN S
OPN S

Можете да слушнете звуци 360° од целото звучно поле

OPN S

Погоден за благи и тешки оштетувања на слухот

OPN S

Јасно раздвојување на поважните звуци

Со текот на времето, губењето на слухот ве изолира од луѓето и активностите што ги сакате. Колку помалку звуци допираат до вашиот мозок, толку повеќе напор ќе биде потребен за следење на разговорот. Благодарение на новото решение на уредите Oticon – Opn S, ќе можете да комуницирате со луѓето без да прашувате и повторно активно да учествувате во сите активности кои ви предизвикуваат задоволство.

Апаратот е погоден за благи и за тешки оштетувања на слухот. При поголема излезна моќност, платформата Velox S го спречува непријатното звучење на уредот дури и пред да се појави звучен сигнал. Со новите модели нема повеќе да ги менувате батериите, со новите Opn S miniRITE R уреди доволно е да ги ставите уредите во полначот навечер и наутро ќе ве чекаат готови уреди со полна батерија.

Освен ова, Opn S доаѓа и во miniRITE, miniRITE T – со telecoil и BTE PP (за лица со поголем оштетен слух). Според најновите студии, носењето слушни помагала Opn S овозможува разбирање на говорот на исто ниво како и луѓето со нормален слух.

OPN S

Овие уреди ви овозможуваат лесно да се поврзете со вашите омилени уреди (лаптоп, таблет, телефон). Тие специјално се поврзуваат со iPhone и iPad преку апликацијата Oticon On.

Ако вашиот проблем е зуење во ушите, со Tinnitus SoundSupport поддршка за звук во ушите и консултација со експерт, можете да очекувате олеснување.

(Пред употреба, прочитајте ги упатствата! Консултирајте се со лекар или фармацевт за намената и несаканите реакции на лекот.)

(Пред употреба внимателно прочитајте го упатството.Консултирајте се со лекар или фармацевт за намената и несаканите реакции на медицинскиот производ.
Слушниот апарат Oticon е медицински уред. Медицинска опрема може да се издава на места кои се утврдени со дозвола на министерството надлежно за здравствени работи за трговија на големо и мало со медицинска опрема, врз основа на прописите од областа на медицинската опрема и здравствената заштита, може да се издава само во специјализирани продавници .)

ПОГЛЕДНТЕ КАКО OTICON СЛУШНИТЕ АПАРАТИ ИЗГЛЕДААТ ВО УВО

OPN S

БЕСПЛАТНО ИСПРОБАЈТЕ ГО ОВОЈ МОДЕЛ

Модел: OPN S

    Ria 2