СТРУЧНИ СОВЕТИ ОД ДЕФЕКТОЛОГ

!Оваа услуга можете да ја реализирате во секое преставништво на Аудитива ДОО

Во секое преставништво на Аудитива можете да закажете бесплатна стручна консултација со дефектолог, кој со задоволство ке одговори на секое Ваше прашање и ќе Ви ја разјасни било која дилема. Професионално советување најчесто е потребно кога доаѓа до намаелна способност за социјална интеграција поради оштетување на слухот кај деца и возрасни. Секое оштетување на слухот е единствено колку и Вашиот отпечаток од прст, така што персонализираната нега од страна на професионалци е клучен чекор во разрешување на проблемот.

Во зависност од степенот на оштетување на слухот, нашите дефектолози ќе Ви помогнат при изборот на најдобриот модел на слушен апарат за Вашите индивидуални потреби, и ќе Ви дадат совети за почеток на носење на слушен апарат.

Контактирајте не и закажете термин лично или на бројот 02306 18 06.

ЗАКАЖЕТЕ ГО ОВАА УСЛУГА!