OPN PLAY

Oticon Opn Play е семејство на слушни апарати кое на децата отвара нов свет на учење.
Opn Play семејството на слушни апарати е посебно дизајнирано за деца.
Го подобрува разбирањето на говорот дури и во најкомплексни звучни опкружувања.

ДОСТАПНИ БОИ:
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY OPN PLAY
OPN PLAY

ПОСЕБНО ДИЗАЈНИРАН ЗА ДЕЦА

OPN PLAY

РАЗБИРАЊЕ НА ГОВОР И ВО НАЈКОМПЛЕСНИ ЗВУЧНИ ОПКРУЖУВАЊА

OPN PLAY

ЦЕЛОСНО УЖИВАЊЕ ВО ИЗБАЛАНСИРАНО ЗВУЧНО ПОЛЕ

Технологијата на Opn Play апаратите е заснована на Velox S платформа која прави значајна промена во слушањето кај децата и доживување на светот.Инаовацијата која е вградена во врска со достапноста на сите звуци од опкружувањето му дава на Вашето дете можност да ужива во целосно избалансирано звучно поле.

Вие и Вашето дете можете да бирате помеѓу четири различни варијанти,во зависност од оштетувањето на слухот, од традиционални задушни варијанти (Bte PP) до Mini Rite и Мini Rite R- слушни апарати со полнач со литиум јонска батерија.

Сите овие апарти доаѓаат во 12 бои, зависно од тоа дали сакате да се вклопат со бојата на коса или сакате Вашите апарати да бидат приметени во весели детски бои.

Opn Play апаратите непречено се поврзуваат со таблети и смарт телефони.Во комбинација со Connect Clip слушните апарати Opn Play може да станат безжични слушалки со кои детето ќе слуша музика,филмови и ќе прима говорна повици од телефонот.

OPN PLAY

Поголемите деца како корисници на слушни апарати или родителите можат да инсталираат Oticon ON апликација, каде може секогаш да се провери статусот на батеријата и точна локација на апаратот доколку се случи да се изгуби.

(Пред употреба прочитајте го упаството! За намената и несаканите реакции на медицинското средство посоветувајте се со лекар или со фармацевт.
Oticon слушниот апарат е медицинско средство.Медицински средства може да се издаваат на места со дозвола од Министерство за Здравство,трговија на големо и мало со медицински средства, на основ на прописите во областа на медицинските средства и здравствената заштита може да се издаваат само во специјализирани продавници.

ПРОДАВАЊЕ НА СЛУШНИ АПАРАТИ ONLINE СО ЗАКОН Е ЗАБРАНЕТО.)

Погледнете како Oticon слушните апарати изгледаат во уво.OPN PLAY

БЕСПЛАТНО ИСПРОБАЈТЕ ГО ОВОЈ МОДЕЛ

Модел: OPN PLAY

    Ria 2