SIYA

Oticon Siya се слушни апарати со технологија која претходно беше достапна само за врвни слушни помагала.
Семејстовото на слушни помагала Oticon Siya е цела палета на слушни помагала во различни стилови и бои (од канални, преку дискретни miniRITE па се до задушни-за тешки оштетувања на слухот). Тие се карактеризираат со технологија која претходно беше достапна само за повисока класа на слушни помагала.

Достапни бои:
ZIRCON SIYA
SIYA SIYA
SIYA SIYA
SIYA

Полесно следење на разговор во бучни средини

SIYA

Одличен квалитет на звукот

SIYA

Лесно безжично поврзување со уреди

Oticon Siya ви овозможува:

  • Полесно следење на разговор во бучни средини
  • Одличен квалитет на звукот
  • Лесно безжично поврзување со уреди

Подобрување на слухот го подобрува и квалитетот на вашиот живот и на луѓето околу вас. Oticon Siya дава можност за слушање без напор, а со тоа и повеќе енергија за други работи.
Уживањето на семејна вечера нема да биде проблем со Oticon Siya бидејќи јасно ќе го слушнете соговорникот, дури и во ситуација кога неколку луѓе зборуваат истовремено.

OPN

Доколку имате проблеми со тинитус, решение нуди Oticon Siya. Неговата функција за репродукција на пријатни звуци (Tinnitus SoundSupport) може да се контролира преку апликацијата Oticon ON во форма на зголемување или намалување на подршката за тинитус.

SIYA

Со технологијата Bluetooth и апликацијата Oticon ON, вашиот мобилен телефон се претвора во далечински управувач за вашите слушни помагала, а со дополнителни уреди и добивате и кристално чист звук, можете без напор да гледате телевизија или да слушате музика.

(Пред употреба прочитајте го упаството! За намената и несаканите реакции на медицинското средство посоветувајте се со лекар или со фармацевт.

Oticon слушниот апарат е медицинско средство.Медицински средства може да се издаваат на места со дозвола од Министерство за Здравство,трговија на големо и мало со медицински средства, на основ на прописите во областа на медицинските средства и здравствената заштита може да се издаваат само во специјализирани продавници.

ПРОДАВАЊЕ НА СЛУШНИ АПАРАТИ ONLINE СО ЗАКОН Е ЗАБРАНЕТО.)

БЕСПЛАТНО ИСПРОБАЈТЕ ГО ОВОЈ МОДЕЛ

Модел: SIYA

    Ria 2