O-cap system (ITC)

O-CAP SYSTEM (ITC)

Филтери за заштита на микрофонот на канални слушни апарати од типот ITC.

1.140,00 МКД / ПАРЧЕ

НАРАЧКА ЗА ПРОИЗВОД: O-CAP SYSTEM (ITC)

  ВАШАТА НАРАЧКА

  O-CAP SYSTEM (ITC) 1.140,00 МКД X
  1
  1.140,00 МКД

  Вкупно за плаќање

  СО ДДВ + ИСПОРАКА

  Се пријавувам за известувања по електронска пошта

  Напомена: Со кликнување на копчето НАРАЧАЈТЕ ГО ПРОИЗВОДОТ нарачката ќе биде направена.