Wax stop filter (MINIRITE)

WAX STOP FILTER (MINIRITE)

Филтер за заштита на звучникот од ушна маст за MINIRITE слушни апарати.

480,00 МКД / ПАРЧЕ

НАРАЧКА ЗА ПРОИЗВОД: WAX STOP FILTER (MINIRITE)

  ВАШАТА НАРАЧКА

  WAX STOP FILTER (MINIRITE) 480,00 МКД X
  1
  480,00 МКД

  Вкупно за плаќање

  СО ДДВ + ИСПОРАКА

  Се пријавувам за известувања по електронска пошта

  Напомена: Со кликнување на копчето НАРАЧАЈТЕ ГО ПРОИЗВОДОТ нарачката ќе биде направена.