T-cap system (IIC CIC)

T-CAP SYSTEM (IIC,CIC)

Филтери за заштита на микрофонот на канални слушни апарати од типот IIC и CIC.

1.140,00 МКД / ПАРЧЕ

НАРАЧКА ЗА ПРОИЗВОД: T-CAP SYSTEM (IIC,CIC)

  ВАШАТА НАРАЧКА

  T-CAP SYSTEM (IIC,CIC) 1.140,00 МКД X
  1
  1.140,00 МКД

  Вкупно за плаќање

  СО ДДВ + ИСПОРАКА

  Се пријавувам за известувања по електронска пошта

  Напомена: Со кликнување на копчето НАРАЧАЈТЕ ГО ПРОИЗВОДОТ нарачката ќе биде направена.