Nowax filteri (CIC)

NOWAX ФИЛТЕРИ (CIC)

Филтер за заштита на звучникот од ушна маст кај канални слушни апарати од типот CIC.

400,00 МКД / ПАРЧЕ

НАРАЧКА ЗА ПРОИЗВОД: NOWAX ФИЛТЕРИ (CIC)

  ВАШАТА НАРАЧКА

  NOWAX ФИЛТЕРИ (CIC) 400,00 МКД X
  1
  400,00 МКД

  Вкупно за плаќање

  СО ДДВ + ИСПОРАКА

  Се пријавувам за известувања по електронска пошта

  Напомена: Со кликнување на копчето НАРАЧАЈТЕ ГО ПРОИЗВОДОТ нарачката ќе биде направена.