РОМАНОВА ДАРИНКА

75
РОМАНОВА ДАРИНКА

Пензиониран наставник

Повеќе години имам проблем со слухот, со текот на стареењето слухот се губи повеќе.Откако почнав да го користам OTICON апаратот јас повторно слушам добро, многу сум благодарна од него и од вашата услуга.

На сите оние кои што имаат проблеми со слухот секогаш им кажувам од мое лично искуство да појдат во Аудитива да го подобрт слухот, и дека љубезниот персонал ќе им помогне во тоа.

ЗАКАЖЕТЕ ЈА ОВАА УСЛУГА!