АНДОНОВА МИЛКА

75
АНДОНОВА МИЛКА

Јас сум Милка Андонова, пензионер со дологодишно работно искуство во конфекција.

Проблемот со слухот кај мене е наследно, но со текот на работата во конфекција, слухот почна забрзано да слабее. Од 1990-та година па наваму слухот е се послаб и од тогаш почнав да носам слушен апарат. Од тогаш наваму апаратот многу ми помагаше да слушам и да се вклопам во околината.

Поради потреба од нешто поиновативно, се обратив во Аудитива каде што си набавив слушен апарат и благодарение на вработените и нивната прекрасна услуга сега многу полесно функционирам. На сите што имаат проблем со слухот топло им препорачувам да се обратат во Аудитива каде што ќе биде најдено најдоброто решение за нивниот слух се со цел подобрување на квалитетот на живот.

ЗАКАЖЕТЕ ЈА ОВАА УСЛУГА!