АНДОНОВСКИ БЛАЖЕ

85
АНДОНОВСКИ БЛАЖЕ

Моето име е Андоновски Блаже. Имам 85 год.

Во мојата младост постепено и неосетно го губев мојот слух поради мојата професија како возач на автобус. Моментално работам како службеник во цркавата Св. Јован Богослов веќе 45 години и учесник сум во црковниот хор.

Откако носам Oticon слушен апарат мојот живот драстично се промени. Стана се подобар и подобар и полесен. Сега беспрекорно ги слушам црковните богослужби што ме прави уште посреќен.

Мојата препорака е сите што имаат проблем со слухот да се јават во АУДИТИВА за да го подобра својот слух и да имаат квалитетен начин на живот.

ЗАКАЖЕТЕ ЈА ОВАА УСЛУГА!