БАТЕРИЈА А675

БАТЕРИЈА А675

Батерии за слушни помагала тип A675. Пакувањето содржи 6 батерии. Минималната нарачка е 6 парчиња батерии (1 пакување).

330,00 МКД / ПАРЧЕ

НАРАЧКА ЗА ПРОИЗВОД: БАТЕРИЈА А675

  ВАШАТА НАРАЧКА

  БАТЕРИЈА А675 330,00 МКД X
  1
  330,00 МКД

  Вкупно за плаќање

  СО ДДВ + ИСПОРАКА

  Се пријавувам за известувања по електронска пошта

  Напомена: Со кликнување на копчето НАРАЧАЈТЕ ГО ПРОИЗВОДОТ нарачката ќе биде направена.