БАТЕРИЈА А13

БАТЕРИЈА А13

Батерии за слушни апарати тип А13. Пакувањето содржи 6 батерии. Минимална нарачка е 6 батерии (1 пакување).

330,00 МКД / ПАРЧЕ

НАРАЧКА ЗА ПРОИЗВОД: БАТЕРИЈА А13

  ВАШАТА НАРАЧКА

  БАТЕРИЈА А13 330,00 МКД X
  1
  330,00 МКД

  Вкупно за плаќање

  СО ДДВ + ИСПОРАКА

  Се пријавувам за известувања по електронска пошта

  Напомена: Со кликнување на копчето НАРАЧАЈТЕ ГО ПРОИЗВОДОТ нарачката ќе биде направена.