JETA ME NJERIUN QË NUK DËGJON MIRË

JETA ME NJERIUN QË NUK DËGJON MIRË

Dëmtimi i dëgjimit është njëra ndër gjendjet shëndetsore më të shpeshta. Nga miliarda njerëz në botë, njëri ndër gjashtë persona ka humbje dëgjimi. Në popullatën botërore ndër ...

Më shumë
SI TA PËRDORIM TRURIN PËR DËGJIM?

SI TA PËRDORIM TRURIN PËR DËGJIM?

Njerëzit dëgjojnë nëpërmjet trurit dhe jo veshëve.Veshët patjetër që na duhen për pranim të zërave, mirëpo këto zëra i kuptojmë pasi të arrijnë në tru. Do me thënë, dëgjimi ...

Më shumë
APARATET E DËGJIMIT E MBAJNË NË FORMË TRURIN TUAJ

APARATET E DËGJIMIT E MBAJNË NË FORMË TRURIN TUAJ

E vetmja gjë me rëndësi e cila mund të bëni që ta mbani trurin tuaj ne formë derisa plakeni, është të qëndroni mentalisht aktiv të angazhuar ne jetën shoqërore.

Më shumë
APARATET PËR DËGJIM A JANË REZISTENT NDAJ UJIT?

APARATET PËR DËGJIM A JANË REZISTENT NDAJ UJIT?

Termet ' rezistent ndaj ujit' apo ' i qëndrueshëm ndaj ujit' janë në përdorim të gjërë dhe i kuptueshëm. Secili prodhim me këto terme llogaritet me cilësi më të lartë kundrejt atyre ...

Më shumë
E ARDHMJA E APARATEVE PËR DËGJIM DHE VIZIONI I OTICON

E ARDHMJA E APARATEVE PËR DËGJIM DHE VIZIONI I OTICON

Pjesa e tretë e intervistës me Thomasom Behrensom, kreu i Audiologjisë në Oticon

Më shumë
OTICON OPN - REVOLUCION I TREGUT  TË APARTEVE PËR DËGJIM

OTICON OPN - REVOLUCION I TREGUT TË APARTEVE PËR DËGJIM

Pjesa e dytë e intervistës me Thomas Behrensom, kreu i Departamentit të Audiologjisë në Oticon

Më shumë