Prodavnica Adresa Telefon Radno vreme Detaljnije
Shkup, (Qendër)
Shkup, (Qendër) rruga. Nëna Terezë nr. 7, Qendër 020306 18 06 Nga e Hëna deri të Premtën prej 08:00 deri 20:00 h dhe të Shtunën prej 08:00 deri 13:00 h