Oticon opn është aparati i parë për dëgjim i cili i ndihmon përdoruesit të dëgjojnë më mirë edhe në situata të vështira, të cilat kërkojnë më tepër përpjekje siç është zhurma dhe mjedisi dinamik, përfaqëson hapin më të rëndësishëm përpara teknoligjisë së aparateve për dëgjim në 25 vitet e fundit.

Duke iu faleminderuar plaformës superiore Veloks, Oticon Opn i analizon zërat e rrethinës më shumë se 100 her në sekondë, vetë drejtimi i aparateve për dëgjim varet nga nevoja e përdoruesit, tashmë janë prezente të gjitha informatat e zëëshme nga rrethina, nga e cila  përdoruesi mund lehtë dhe shpejtë të fokusohet dhe nuk është i kufizuar vetëm në zërat para tij, siç ka qenë rasti me aparatet e mëparshëm. Rezultat i  kësaj është  kuptimi I qartë I fjalës, e gjithë kjo me pak përpjekje.

Përparsitë më të rëndësishme të aparatit më të ri për dëgjim Oticon Opn

 • Deri në 30 % kuptim të fjalës më të mirë
 • Zvogëloni përpjekjet për dëgjim deri në 20%
 •  Mbani mend deri në 20% më shumë informata

Aparati elegant dhe diskret Oticon Opn është i disponueshëm në 8 ngjyra të ndryshme

Karakteristikat e aparatit më të ri për dëgjim Oticon Opn

Oticon Opn është aparat i dëgjimit bashkëkohor dhe elegant që qëndron diskret pas veshit, duke ofruar mundësi dhe funksione të reja.

OpenSound Navigator

Përpjekje shumë më të vogël për të dëgjuar me më shumë informacione dhe kuptim më të mirë

Spatial Sound LX

Përcaktoni, ndiqni dhe ndryshoni fokusin e zërit të dëshiruar

YouMatic LX

OpenSound Navigator përshtatet me nevojat dhe dëshirat individuale

 

Oticon Opn aparati për dëgjim është bërë për celularët Smart

 •  Relaksohuni më lidhje pa tel me IPhone dhe pajisje të tjera të mençura
 • Shëndrojeni aparatet tuaja për dëgjim në kufje dhe relaksohuni me muzikën e dëshiruar
 • Përdoreni TV prizën për të shikuar kanalet e dëshiruara ( distancë deri në 15 m)
 • Përdoreni celularin tuaj për kontrollim të zërit dhe ndryshim të programit
 • Oticon ON aplikacioni ju mundëson të kontrolloni  aparatet tuaja për dëgjim, mund të zgjidhni çka dëshironi të dëgjoni dhe rregulloni  zërin.

Ky aplikacion gjithashtu i ofron edhe mundësitë në vijim:

 • Në çdo moment  nëpërmjet internetit mund  ta gjeni lokacionin e aparateve për dëgjim (ose fëmiut i cili e mban aparatin)
 •  ju lajmëron për gjendjen e baterive në aparat ( është i dobishëm për fëmijë të vegjël apo persona më të moshuar)
 • tregon udhëzimin për përdorim
 • teknologji tradicionale - teknologji e RE

 

 

Shikoni imazhet ne galeri