Përderisa Auditiva nuk ka filijal në vendin tuaj, mund të shihni në cilin vend vijnë herë pas here kolegët tanë dhe të gjeni zgjidhje të përshtatshme. Për informacione më të hollsishme për kohën dhe vendin e ardhjes,dhe për terminin falas lajmrohuni në numrin e telefonit  i cili ju konvenon..

 

Vendi Data Telefoni për informacione dhe termin