Kompanija Auditiva është ndërmarrje dinamike premtuese që zgjerohet nga viti në vit dhe vazhdimisht është në kërkim të një stafi me cilësi dhe ekspert.

Përderisa e gjeni veten në punën me të cilën merret kompanija Auditiva dhe mendoni se dituria dhe përvoja juaj mund të kontriboj në stafin tonë, atëher plotësojeni formularin e më poshtëm dhe na dërgoni biografinë tuaj të punës.

Jemi në pritje të paraqitjes tuaj.

Format i lejuar: PDF, MS Office Word, ZIP.