Auditiva e vlerëson mendimin e përdoruesve të produkteve të tyre dhe shërbimeve dhe përpiqet vazhdimisht për të përmirsuar punën në atë bazë. Përderisa keni pyetje ose propozim na kontaktoni nëpërmjet anketës, kurse ne do të mundohemi të ju përgjigjemi sa më shpejt.

Prodavnica Adresa Telefon Radno vreme Detaljnije
Shkup, (Qendër)
Shkup, (Qendër) rruga. Nëna Terezë nr. 7, Qendër 020306 18 06 Nga e Hëna deri të Premtën prej 08:00 deri 20:00 h dhe të Shtunën prej 08:00 deri 13:00 h