Në të gjitha filijalet e kompanisë Auditiva në Maqedoni mund të bëni kontroll falas të dëgjimit tuaj dhe nëse është e nevojshme të provoni modelet më të reja të aparateve për dëgjim nga udhëheqësi botëror, kompanija e danimarkës Oticon.

Që të mos prisni gjatë caktoni terminin tuaj falas në filijalet më të afërta aty ku juve ju përshtatet në numrat e telefonit:

 

1.Shkup ,(Qendër), rruga. Nëna Terezë nr. 7, Qendër, telefon: 02 306 18 06

2.Shkup,( Bit pazar), bulevar. Krste Misirkov br. 4, Bit Pazar, telefon: 02 321 00 12

3.Manastir,rruga Dimitar Ilievski Murato nr. 10, mezanin lokacioni.2, telefon: 047 212 333

4.Shtip,rruga. Gjeneral Mihajlo Apostoloski nr. 17, telefon: 032 614 171

5.Kumanovë,rruga. 11 Tetori nr. 43-1/1, telefon:  031 420 166

6.Tetovë, rruga. Dimo Gavroski nr. 3, përball spitalit, telefon: 044 352 810