Përderisa dyshoni se nuk dëgjoni mirë bëjeni këtë test fillestar dhe shikoni a është gjithqka në rregull me dëgjimin tuaj

 • A e keni të vështirë ta kuptoni bisedën në ambiente të zhurshme ?
 • A duhet ta zmadhoni zërin e televizionit për ta kuptuar se çfar flitet?
 • A kërkoni nga njerëzit të përsërisin çfar ju kanë thënë?
 • Nuk i kuptoni disa fjalë dhe mendoni se njerëzit flasin me zë të ulët?

Përderisa jeni përgjigjur në ndonjë pyetje me PO , atëher ju nevojitet të përcjellni këtë procedurë të thjeshtë për dëgjim më të mirë

 

 1.  THIRRJE
  Së pari lajmrohuni në numrat e mëparshëm që të kontaktoni me konsulentin tuaj personal për dëgjim. Gjatë bisedës mund të merrni informata fillestare dhe të bëni termin FALAS PËR DËGJIMIN TUAJ që të mos prisni.
 2.  VIZITË
  Hapi tjetër është të vizitoheni në filijalin më të afërt që ju konvenon, të cilët defektologët tanë me përvojë në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë mund ta kontrollojnë gjendjen e dëgjimit tuaj.
 3. DËGJIM MË TË MIRË 
  Pas kontrollit të dëgjimit tuaj defektologët tanë sipas rezultatit të dëgjimit tuaj do ju spjegojnë gjendjen e dëgjimit, sipas nevojave individuale dhe mënyrën e jetesës suaj do ju rekomandojë zgjedhje për dëgjim më të mirë.

CAKTONI KONTROLLË FALAS PËR DËGJIM