Caktoni kontrollë falas për dëgjim

Caktoni kontrollë falas për dëgjim

Në të gjitha filijalet e kompanisë Auditiva në Maqedoni mund të bëni kontroll falas të dëgjimit tuaj dhe nëse është e nevojshme të provoni modelet më të reja të aparateve për dëgjim ...

Më shumë
Na kontaktoni

Na kontaktoni

Auditiva e vlerëson mendimin e përdoruesve të produkteve të tyre dhe shërbimeve dhe përpiqet vazhdimisht për të përmirsuar punën në atë bazë. Përderisa keni pyetje ose propozim na ...

Më shumë
PYETJET MË TË SHPESHTA?

PYETJET MË TË SHPESHTA?

  Ku prodhohen aparatet e dëgjimit të cilat I shitni ? Auditiva e përfaqëson udhëheqësin botëror të prodhimeve të aparateve për ...

Më shumë
Punësim

Punësim

Kompanija Auditiva është ndërmarrje dinamike premtuese që zgjerohet nga viti në vit dhe vazhdimisht është në kërkim të një stafi me cilësi dhe ekspert.

Më shumë
Auditiva vjen tek ju

Auditiva vjen tek ju

Përderisa Auditiva nuk ka filijal në vendin tuaj, mund të shihni në cilin vend vijnë herë pas here kolegët tanë dhe të gjeni zgjidhje të ...

Më shumë
Online kontroll falas për dëgjim

Online kontroll falas për dëgjim

ÇKA ËSHTË ONLINE KONTROLLI PËR DËGJIM? Online kontrolli për dëgjim zgjat disa minuta dhe shfaq mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë ...

Më shumë