Доколку се сомневате дека не слушате добро направете го овој почетен тест и проверете дали е се во ред со Вашиот слух

  • Дали Ви е тешко да го разбирате разговорот во бучно опкружување?
  • Дали морате да го појачувате телевизорот за да разберете за што се зборува?
  • Дали често барате од луѓето да повторуваат што кажале?
  • Дали не разбирате поедини зборови и мислите дека луѓето зборуваат премногу тивко?

Доколку одговоривте со ДА барем на едно прашање, тогаш потребно е да ја следите оваа едноставна постапка за подобар слух

1. ПОВИК

Најпрво јавете се на еден од горе наведените броеви за да стапите во контакт со Вашиот личен консултант за слух. При разговорот можете да добиете основни информации и да закажете Ваш термин за БЕСПЛАТНА ПРОВЕРКА НА СЛУХОТ за да не би чекале.

2. ПОСЕТА

Следен чекор е да посетете едно од нашите најблиски претставништва кое Вам ви одговара најмногу, каде нашите искусни дефектолози на брз и едноставен начин ќе ја проверат состојбата на Вашиот слух.

3. ПОДОБАР СЛУХ

После проверката на слухот дефектологот ќе Ви ги објасни резултатите и врз основа на состојбата на Вашиот слух, индивидуалните потреби и начинот на живот ќе ви предложи решение за подобар слух.

ЗАКАЖЕТЕ ВАШ БЕСПЛАТЕН ТЕРМИН ЗА ПРОВЕРКА НА СЛУХ - ONLINE