ЗУЕЊЕ ВО УШИТЕ И КАКО НАСТАНУВА

ЗУЕЊЕ ВО УШИТЕ И КАКО НАСТАНУВА

Зуењето во ушите се јавува ненадејно и знае да биде прилично иритантно.

Повеќе
ПОЗИТИВНИ РЕАКЦИИ НА ФОТО МОДЕЛ СО СЛУШЕН АПАРАТ

ПОЗИТИВНИ РЕАКЦИИ НА ФОТО МОДЕЛ СО СЛУШЕН АПАРАТ

Една реклама за обетки на британскиот бренд ASOS, на која моделот има слушен апарат, покрена многу позитивни ...

Повеќе
СЛУХОТ МУ ДАВАТ СМИСОЛ НА ЖИВОТОТ

СЛУХОТ МУ ДАВАТ СМИСОЛ НА ЖИВОТОТ

Ушите Ве прават свесни за разни работи без потреба да гледате, на пример ако надвор има сообраќај дали се ...

Повеќе
2,5 МИЛИЈАРДИ ЛУЃЕ ВО  2050-та година ЌЕ ИМААТ ПРОБЛЕМ СО СЛУХОТ

2,5 МИЛИЈАРДИ ЛУЃЕ ВО 2050-та година ЌЕ ИМААТ ПРОБЛЕМ СО СЛУХОТ

Секоја четврта личност или скоро 2,5 милијарди луѓе ширум светот, ќе имаат проблем со слухот во 2050 година. Ова ...

Повеќе
ЗНАЦИ НА ОШТЕТУВАЊЕ НА СЛУХОТ КАЈ НОВОРОДЕНЧИЊА И МАЛИ ДЕЦА

ЗНАЦИ НА ОШТЕТУВАЊЕ НА СЛУХОТ КАЈ НОВОРОДЕНЧИЊА И МАЛИ ДЕЦА

Слухот е важен фактор во развојот на Вашето дете. Ако не се реши оштетувањето на слухот, може да одложи важен ...

Повеќе
ВОДИЧ КАКО ДА ОСТАНЕТЕ ДРУШТВЕНИ И ПОКРАЈ ОШТЕТУВАЊЕТО НА СЛУХОТ

ВОДИЧ КАКО ДА ОСТАНЕТЕ ДРУШТВЕНИ И ПОКРАЈ ОШТЕТУВАЊЕТО НА СЛУХОТ

Како што се влошува Вашето оштетување на слухот, можете да имате потешкотии да ги следите сите разговори, ...

Повеќе