Oticon Opn

Oticon Opn

OTICON Opn е прв слушен апарат кој им помага на корисниците да слушаат добро дури и во ситуации кои бараат повеќе ...

Повеќе
XCEED/XCEED PLAY

XCEED/XCEED PLAY

Oticon Xceed / Xceed Play е изграден на Velox S платформата, најбрзата платформа меѓу сите производители. Ова е најсилниот ...

Повеќе
SIYA

SIYA

Фамилијата слушни апарати Oticon Siya е цела палета на апарати во различни стилови и бои (од канални, преку ...

Повеќе
Alta 2

Alta 2

Oticon Alta 2 е од фамилијата на слушни апарати со најнапредна технологија и припаѓа во премиум класата на ...

Повеќе
Nera 2

Nera 2

Oticon Nera 2 е од фамилијата на слушни апарати со најдобри перформанси во категоријата на модели од напредна ...

Повеќе
Ria 2

Ria 2

Oticon Ria 2 фамилијата на слушни апарати е изградена на новата Inium платформа е модел со најдобри перформанси во ...

Повеќе