ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА ПРОВЕРКА НА СЛУХОТ

ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА ПРОВЕРКА НА СЛУХОТ

Во сите претставништва на компанијата Аудитива низ Македонија можете да направите бесплатна проверка на ...

Повеќе
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Аудитива го цени мислењето на корисниците на своите производи и услуги и се труди константно да го подобрува ...

Повеќе
НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

1. Каде се произведуваат слушните апарати кои ги продавате?   - Аудитива го застапува светскиот лидер во ...

Повеќе
ВРАБОТУВАЊЕ

ВРАБОТУВАЊЕ

Компанијата Аудитива е динамично и перспективно претпријатие кое се развива и шири од година во година и ...

Повеќе
АУДИТИВА ДОАЃА КАЈ ВАС

АУДИТИВА ДОАЃА КАЈ ВАС

Доколку Аудитива нема претставништво во Вашето место, можете да видите во кои места повремено доаѓаат ...

Повеќе
Бесплатна online проверка на слух

Бесплатна online проверка на слух

ШТО Е ONLINE ПРОВЕРКА НА СЛУХ? Online проверката на слух трае неколку минути и претставува брз и едноставен начин ...

Повеќе