УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА САЈТОТ И ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА САЈТОТ И ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Почитувани посетители на интернет страната Auditiva.mk, Ве замолуваме внимателно да ги прочитате условите на ...

Повеќе
АУДИТИВА ИСТОРИЈАТ

АУДИТИВА ИСТОРИЈАТ

Основната дејност на претпријатието е дистрибуција на слушни апарати од светскиот лидер данскиот ...

Повеќе
OTICON ИСТОРИЈАТ

OTICON ИСТОРИЈАТ

Компанијата Oticon е еден од најстарите и најголемите светски произведувачи на слушни апарати со многу долга ...

Повеќе
ЗОШТО АУДИТИВА

ЗОШТО АУДИТИВА

Аудитива како лидер на пазарот во Република Македонија во областа на аудологијата и аудиолошката опрема ...

Повеќе
ДОЛГОРОЧНА ГРИЖА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ

ДОЛГОРОЧНА ГРИЖА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ

Долгорочната грижа за пациентите подразбира бесплатни подесувања на апаратите после купувањето, бесплатни ...

Повеќе
Политика за приватност - Политика за колачиња

Политика за приватност - Политика за колачиња

Политика за приватност на личните податоци при посета на интернет страната на АУДИТИВА ДОО увоз-извоз ...

Повеќе